Hozzávalók:
- 3 tojás
- 1 natúr tömlős sajt (100 g)
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet bors
- 1 tk mustár
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat majd tisztítsuk meg a héjától.
A megfőtt tojásokat összetörjük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, és belenyomjuk a sajtot. Keverjük össze, de óvatosan, nehogy összetörjenek a hozzávalók.
Fél órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek.
Kenyérrel, friss zöldségekkel kínáljuk.
Ajánlott fehérjenap
Medvehagymás sajttekercs
Vágjuk fel a csirkemell sonkát és a medvehagymát hozzákeverjük a tejfölt, a sajtkrémet, és...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott fehérjenap
Fokhagymás-sajtos hús
Vágjuk a húst húst kb. 3 x 3 cm-es darabokra majd sózzuk, borsozzuk.
A tojásból, kefirből,...
Elolvasom a receptet
Összes recept