Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 2 ek olaj
- 1 tk himalája só
- őrölt bors
- 1 tk koriander mag
- 1 kk kurkuma
- 1 citrom reszelt héja és leve
Elkészítés:
Pirítsuk le a rizst olajon, közben tegyük hozzá a fűszereket.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kurkumát, koriandert, ráreszeljük a citrom héját, rácsavarjuk a levét, és felöntjük annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje a rizst
Mire a víz elfő, a rizs elkészül.
Ajánlott főétel
Fűszervajas grillezett hal
Sózzuk, borsozzuk meg a halat.
Egy kisebb sütőlemezt alufóliával kibélelünk, és bekenjük az...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott főétel
Medvehagymás sajttekercs
Vágjuk fel a csirkemell sonkát és a medvehagymát hozzákeverjük a tejfölt, a sajtkrémet, és...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott főétel
Fokhagymás-sajtos hús
Vágjuk a húst húst kb. 3 x 3 cm-es darabokra majd sózzuk, borsozzuk.
A tojásból, kefirből,...
Elolvasom a receptet
Összes recept