Hozzávalók:
- 8 db kisebb cékla
- olívaolja
- balzsamecet
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítés:
Hámozzuk meg a céklát majd vágjuk félbe, nagyobb céklát daraboljuk.
Meglocsoljuk olívaolajjal és pár kanál balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk, és alufóliába csomagolva sütőben sütjük.
Ajánlott vegetáriánus
Zöldséges tepsis burgonya
Főzzük elő a burgonyát sós vízben.
A zöldségeket a fűszerekkel, kevés víz hozzáadásával...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott vegetáriánus
Zöldségleves brokkolival
Tisztítsuk meg a zöldségeket, vágjuk fel kis darabokra.
A hagymát az olajon megpirítjuk,...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott vegetáriánus
Mustáros tojáspástétom
Főzzük meg a tojásokat majd tisztítsuk meg a héjától.
A megfőtt tojásokat összetörjük. Sózzuk,...
Elolvasom a receptet
Összes recept