Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Reklám
Támogatónk
Facebook

DinnyekosárkaÖsszes recept

Dinnyekosárka
Hozzávalók:
  • kisebb sárgadinnye
  • 2 db nektarin
  • 1 marék ribizli
  • ribizlizselé természetes zselésítővel, vagy méz
Elkészítés:

Elsőként alakítsuk ki a kosárka fülrészét, vagyis párhuzamosan bevágjuk a dinnyét a feléig. Ezután cikk-cakk alakban bevagdossuk a két szélső fülrész között, vigyázzunk, hogy le ne vágjuk véletlenül a fület!
A dinnyét kimagozzuk, és a húsát kivájjuk. Ajánljuk dinnyeformázó használatát.
A ribizlit leszemezzük, a barackkal és a dinnye felkockázott húsával visszatöltjük a kosárkába.
Behűtve kínáljuk!
 

Ajánlott desszert
Szilvalekváros párna
Szilvalekváros párna Az élesztőt 1 ek cukorral felfuttatjuk a langyos tejben. A lisztet egy tálba szitáljuk,...
Elolvasom a receptet Összes recept
Ajánlott desszert
Téli turmix
Téli turmix Szórjuk a spenótot egy nagy tál hidegvízbe, pár percig hagyjuk állni, majd kipecázzuk a...
Elolvasom a receptet Összes recept
Ajánlott desszert
Sztracsatellás muffin
Sztracsatellás muffin Habosra keverjük a tojásokat a vajjal és cukorral, majd hozzáadjuk a vanília aromát. A lisztet a...
Elolvasom a receptet Összes recept