Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Reklám
Támogatónk
Facebook

DinnyekosárkaÖsszes recept

Dinnyekosárka
Hozzávalók:
  • kisebb sárgadinnye
  • 2 db nektarin
  • 1 marék ribizli
  • ribizlizselé természetes zselésítővel, vagy méz
Elkészítés:

Elsőként alakítsuk ki a kosárka fülrészét, vagyis párhuzamosan bevágjuk a dinnyét a feléig. Ezután cikk-cakk alakban bevagdossuk a két szélső fülrész között, vigyázzunk, hogy le ne vágjuk véletlenül a fület!
A dinnyét kimagozzuk, és a húsát kivájjuk. Ajánljuk dinnyeformázó használatát.
A ribizlit leszemezzük, a barackkal és a dinnye felkockázott húsával visszatöltjük a kosárkába.
Behűtve kínáljuk!
 

Ajánlott desszert
Szilvalekváros párna
Szilvalekváros párna Az élesztőt 1 ek cukorral felfuttatjuk a langyos tejben. A lisztet egy tálba szitáljuk,...
Elolvasom a receptet Összes recept
Ajánlott desszert
Igazi gyümölcsjégkrém
Igazi gyümölcsjégkrém Cseresznyés-málnás: Kb 20 szem cseresznye és meggy levét kinyomjuk, majd hozzáadunk vizet, de...
Elolvasom a receptet Összes recept
Ajánlott desszert
Fahéjas banán-barack bomba
Fahéjas banán-barack bomba Törjük össze a jeget turmixgép segítségével. Fontos, hogy ez legyen az első lépés, különben...
Elolvasom a receptet Összes recept