Hozzávalók:
- kisebb sárgadinnye
- 2 db nektarin
- 1 marék ribizli
- ribizlizselé természetes zselésítővel, vagy méz
Elkészítés:
Elsőként alakítsuk ki a kosárka fülrészét, vagyis párhuzamosan bevágjuk a dinnyét a feléig. Ezután cikk-cakk alakban bevagdossuk a két szélső fülrész között, vigyázzunk, hogy le ne vágjuk véletlenül a fület!
A dinnyét kimagozzuk, és a húsát kivájjuk. Ajánljuk dinnyeformázó használatát.
A ribizlit leszemezzük, a barackkal és a dinnye felkockázott húsával visszatöltjük a kosárkába.
Behűtve kínáljuk!
Ajánlott desszert
Sztracsatellás muffin
Habosra keverjük a tojásokat a vajjal és cukorral, majd hozzáadjuk a vanília aromát.
A lisztet a...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott desszert
Joghurtos vitaminbomba gyümölcsből
Turmixszoljuk pépesre a gyümölcsöket!
Majd cukrozzuk, beletesszük a tojást, hozzáadagoljuk a...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott desszert
Igazi gyümölcsjégkrém
Cseresznyés-málnás: Kb 20 szem cseresznye és meggy levét kinyomjuk, majd hozzáadunk vizet, de...
Elolvasom a receptet
Összes recept