Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2 szár póréhagyma
- 1 leveskocka
- 1 ömlesztett sajt
- 20 dkg tejszín
- 20 dkg gomba
- só, bors
- olaj
Elkészítés:
Megpucoljuk és karikára vágjuk a hagymát.
Olajon a darált húst megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, a gombát,felöntjük vízzel.
Mehet bele a leveskocka, ha felfőtt, akkor a tejszínt és az ömlesztett sajtot is beletesszük, sóval, borssal ízesítjük, ízlés szerint lehet pürésíteni.
Ajánlott fehérjenap
Fűszervajas grillezett hal
Sózzuk, borsozzuk meg a halat.
Egy kisebb sütőlemezt alufóliával kibélelünk, és bekenjük az...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott fehérjenap
Fokhagymás-sajtos hús
Vágjuk a húst húst kb. 3 x 3 cm-es darabokra majd sózzuk, borsozzuk.
A tojásból, kefirből,...
Elolvasom a receptet
Összes recept
Ajánlott fehérjenap
Sajtos-tejfölös rántotta
Verjük fel a tojásokat a tejföllel és a tejjel, sózzuk, borsozzuk.
A vajat olvasszuk fel egy...
Elolvasom a receptet
Összes recept