Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Reklám
Támogatónk
Facebook

Szakértőink

 

Deutsch Árpád

hatóanyag szakértő

Természettudományi karon végezte tanári tanulmányait. Mindig is a tudásvágy hajtotta és egy olyan nagy múltú vállalatnál kezdett dolgozni, amely különböző természetes összetevők gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Már a kezdetekkor megragadták a különböző növényi hatóanyagok páratlan hatásai, az a hatalom, amellyel a természet rendelkezik, és amit mi emberek oly kevéssé használunk és értékelünk. Számos rendkívüli betegtapasztalat és kutatási eredmény arra sarkallta, hogy komolyabban is foglalkozzon a polifenolokkal és flavonoidokkal, amely később szakterületévé vált. Meggyőződéssel vallja, hogy az olyan vezető halálokokként számon tartott betegségek, mint a szív- és érrendszeri illetve a rosszindulatú daganatos problémák, flavonoidok fogyasztásával megelőzhetőek. Ezen betegségek tekintetében a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód jelenti a legnagyobb rizikófaktort, amire az emberek nagytöbbsége nem figyel oda.
Szakmai ismereteit bővítve élelmiszerbiztonsági szakértői diplomát szerzett. Több életmód műsor meghívott szakértőjeként szerepelt. Évek óta tart az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével kapcsolatban előadásokat. Több cikke jelent meg egészséges életmóddal kapcsolatos folyóiratokban.


Molnár Richárd

hatóanyag szakértő

Tanulmányaimat az Eszterházy Károly főiskolán kezdtem természettudományi területen. Később az élet úgy hozta, hogy az egészségmegőrzés és a különleges élettani hatásokkal rendelkező anyagok vizsgálata kezdett el foglalkoztatni. Szakmai tanulmányaimat élelmiszer-biztonsági szakértői végzettséggel szélesítettem 2011-ben. Közel tíz éve tartok előadásokat az egészségünk megóvásával kapcsolatban és számos vitalitással kapcsolatos lapban publikálták írásimat. Ugyanezen témában táplálkozási tanácsadóként évek óta több magazinműsorban is kikérték a véleményemet. A szakterületem az őssejtekkel történő regeneráció lehetőségeinek tanulmányozása. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen tanulok humán erőforrás szakon. Azt hiszem az emberek nem is sejtik milyen apróságok kellenek csupán a hosszú egészséges élethez. Nem nagy titkok, de érdemes tudni őket.

 


Szabó László

hatóanyag szakértő

Eredetileg tanári végzettséggel rendelkezve hatalmas kíváncsisággal kezdett hozzá különböző növényi hatóanyagok vizsgálatához. Édesapja tizenöt évvel ezelőtti infarktusa és vérképzésének leállása indította el a gondolatot, hogy találjon és továbbfejlesszen egy olyan készítményt, amellyel segíthet a betegségén. Ekkor gondolt arra, hogy a vörös gyümölcsök kivonatával talán támogatni lehetne a vérképzését és az érrendszerét. Elkezdte naponta itatni édesapját vörös gyümölcsök kivonatával. Egyre jobban lett, és idővel már az addig szokásos kezelésre sem volt szüksége. A flavonoidok közel másfél évtizedig szolgálták az egészségét, és hosszabbították meg az életét.

Így kezdett el foglalkozni a flavonoidokkal, azokkal a vegyületcsoportokkal, melyek nem csupán a vérképzőszervekre jótékonyak, de rendkívül hatékonyak a daganat-megelőzés terén, és a már kialakult rákos folyamatok gátlásában is.

Kutatómunkájának köszönhetően barátságot kötött a flavonoidokkal, és ennek eredményeként létrehozta a flavonoidokkal foglalkozó cégét. Közben élelmiszerbiztonsági diplomát szerzett. Számos konferencia, előadás és televíziós életmód műsor szakértői szereplése fűződik a nevéhez. Az évek során több megfigyelési programot, tanulmányt és állatkísérletet végeztetett a flavonoidokkal kapcsolatban, újabb és újabb eredményeket produkálva. Mindig a betegségek megelőzését és az egészség megőrzését tartotta szem előtt. Mára az egyik legszélesebb spektrumú komplex flavonoid készítmény feltalálója, ezen kívül több száz készítmény létrehozója.

„Semmihez sem hasonlítható örömöt okoz, ha flavonoidoktól gyógyult emberek köszönnek rám az utcán!”


Tomesz András

hatóanyag szakértő

Tanulmányaimat természettudományi területen folytattam, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem humán erőforrás szakos hallgatója vagyok. Humán központú gondolkodásmódommal szívesen segítek az embereknek céljaik elérésében, az egészségük megőrzésében. Öt éve tartok előadásokat Magyarország és Európa különböző városaiban egészségmegőrzés témában és több kereskedelmi csatorna egészségmagazinjában is számtalan alkalommal kikérték véleményem.

Gyermekkorom óta rajongok a sportokért. Rendkívül sokat foglalkoztam a sportolók táplálkozásával, diétákkal, a nem megfelelő sportolás okozta problémákkal. Gyakorló sportolóként hiszem, hogy a rendszeres testmozgás és a megfelelő táplálkozás a hosszú és egészséges élet megalapozója, a betegségek megelőző faktora.